Praktisch & Professioneel

De keuze van een nieuw softwarepakket voor uw bedrijf heeft grote invloed op het succes en rendement van uw bedrijf, zowel op de korte als op de langere termijn heeft dit impact in uw organisatie. Bever begrijpt uw belang hierin en ondersteunt u in het hele proces van aankoop tot invoering.

Tijdens het adviestraject brengen we de huidige situatie helder in kaart, waar zitten bestaande knelpunten, waar is verbetering mogelijk, ook praktische zaken zoals uw magazijn en werkplaats komen aan de orde. Hierdoor ontstaat een compleet beeld van uw bedrijf.

Van vraagstelling naar heldere oplossing

De keuze voor een nieuw automatiseringssysteem komt voort vanuit een of meerdere aanleidingen. 

  • groei / nieuwe bedrijfsactiviteiten
  • gemak, tijdsbesparing, overzicht, rendement
  • integratie met leveranciers
  • ontevredenheid over bestaande software pakket

 Door uw doelen helder en duidelijk te definiëren krijgt u automatisch een beeld van het gewenste eindresultaat.

Zorg voor draagvlak in uw organisatie

Door demonstratie van de PowerAll software met praktische voorbeelden die aansluiten op uw branche en bedrijfsproces, geven we u inzicht in de mogelijkheden. Medewerkers die dagelijks met het systeem werken, bijvoorbeeld de magazijnman of van de administratie worden hierbij betrokken, dit draagt bij aan een succesvolle invoering van de gewenste vernieuwingen.

U baseert uw keuze op duidelijke en overzichtelijke informatie

Op basis van de gesprekken en demonstratiesessie(s) bieden wij u een op maat gemaakt automatiseringsvoorstel aan toegespitst op uw bedrijf. Het voorstel bevat alle informatie over de PowerAll software inclusief invoering en training in uw bedrijf.

Realistische planning = basis voor succesvolle invoering

Na opdracht wordt aan de hand van het implementatieplan  de PowerAll software in werking gesteld. Het implementatieplan bevat een gedetailleerde planning van de invoering van het systeem, aspecten met betrekking tot installatie, configuratie, begeleiding en afspraken over softwareaanpassingen worden hierin specifiek benoemd.

Geen verlies van waardevolle gegevens

In de meeste situaties is conversie van gegevens uit uw bestaande software pakket aan te raden, hierdoor verliest u geen informatie en heeft u de mogelijkheid om op elk moment over te stappen. Door conversie heeft u in PowerAll ook belangrijke gegevens zoals de factuurhistorie bij de hand, ideaal als u dus nog even wilt terugzoeken of een kopiefactuur wilt uitdraaien.

In de afgelopen 25 jaar heeft Bever veel ervaring opgebouwd met het converteren van administraties uit andere softwarepakketten. Hierdoor zijn we in staat om conversies snel en foutloos uit te voeren. Werkt u met standaard administratiesoftware zoals Afas, AccountView, Agro-IT, Didata, Exact, Unit4 en SnelStart dan kan Bever uw gegevens volledig overnemen. Ook wanneer u nu werkt met een uitgebreid maatwerkpakket of ERP-systeem is (gedeeltelijke) conversie vaak goed mogelijk.

Praktische begeleiding op maat

Tijdens de implementatie vindt training en instructie plaats aan de betrokken personen. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie wordt er gekozen voor klassikale of meer individuele training. Er wordt gewerkt met de eigen bedrijfsadministratie, die op basis van de proefconversie is aangemaakt. Door de herkenning van bestaande klanten, artikelen en machines, leren uw medewerkers het pakket snel eigen te maken.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Zodra alle voorbereidingen conform het implementatieplan succesvol zijn afgerond vindt de daadwerkelijke start plaats. De definitieve conversie van uw bestaande softwarepakket wordt uitgevoerd en vanaf dat moment werkt u met het PowerAll systeem. Tijdens de start wordt u intensief begeleid zodat de overstap zo geruisloos mogelijk verloopt.

Na de start ontvangt u aanvullende begeleiding en/of training, en wordt het systeem verder geoptimaliseerd voor uw bedrijfsprocessen, ook nieuwe functies en modules, waar u eerder nog niet mee gewerkt heeft krijgen dan extra aandacht.

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47