Bever automatisering header oplossingen

De software die uw bedrijf sterker maakt

De Werkbon App

Wilt u ook af van uw papieren werkbonnen? Stapels bonnen die elke dag nog achteraf in de computer verwerkt worden? Met digitale werkbonnen bent u hier vanaf en kunt u het serviceproces sterk verbeteren. Start nu en ontdek de voordelen van de Werkbon App voor dé digitale monteur.

Neem contact op
×

Vier stappen naar optimale Service

1. Servicemeldingen

Alle service verzoeken kunnen eenvoudig worden geregistreerd in het PowerAll service dashboard. Met dit dashboard heeft u altijd inzicht in de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Vanuit dit dashboard kunt u werkorders aanmaken.

Cruciaal bedrijfsonderdeel

2. Planbord

Met het digitale planbord houdt u perfect overzicht over de ingeplande werkorders en de status hiervan. Zodra de werkorder voor de monteur is ingepland, wordt deze direct zichtbaar in de dagplanning voor de monteur. Waardoor alles inzichtelijk is.

Bedrijfsprocessen

3. De werkbon app

In de App kiest de monteur voor welke order hij gaat werken. Hij registreert uren, materiaal en overige zaken direct bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Verder kunnen eenvoudig foto’s gemaakt worden van de machines, die doorgestuurd worden naar de planning.

Dit is Bever Automatisering

4. Facturatie

Na voltooiing van de opdracht komt de werkorder ‘gereed’ terug in PowerAll en kan deze met enkele handelingen definitief verwerkt en gefactureerd worden.
Alles wat de monteur geregistreerd heeft komt terug op de factuur.

Maatwerk software ingericht op uw bedrijfsvoering

 

Werkuren Werkbon App

Mogelijkheden werkbon app

Uren registratie

In de App wordt door de monteur direct de dagstaat van de tijdsbesteding bijgehouden. Alle uren die gewerkt worden voor de klant komen op de werkorder voor de klant, de overige uren op een interne order. Hierdoor is het factureren van werkuren nog makkelijker en overzichtelijker.

Neem contact op

Orderdetails Werkbon App

Mogelijkheden werkbon app

Goed gereedschap

In de app is per werkorder de klantinformatie beschikbaar, de juiste contactpersoon, het werkadres (met navigatie mogelijkheid), gegevens van de machine (het serviceobject) en ook de historische werkzaamheden die uitgevoerd zijn voor de betreffende machine. Hierdoor weet de monteur alles over de klant en de machine.

Neem contact op

Toevoegen Artikelen Werkbon App

Digitale werkbonnen

Registratie werkzaamheden

Alle materialen die gebruikt zijn worden direct geregistreerd op de order. De monteur kan een omschrijving geven van de uitgevoerde werkzaamheden. Ook kunnen er foto’s gemaakt worden, Handig bij schade of bij het doorgeven van machinedetails.

Neem contact op

Werkbon app

Extra service

Rittenregistratie

Met de werkbon app kunnen ritten nauwkeurig worden geregistreerd, wat handig is voor het achteraf factureren van de gereden kilometers aan de klant.

Neem contact op

Barcodering

Interesse?

Meld u aan voor de informatiesessie

Elk jaar organiseren we informatie dagen over de werkbon app. Bent u geïnteresseerd in de werking van de werkbon app maar nog niet helemaal overtuigd? Kom dan zeker langs bij één van onze informatiesessies!

Overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact