Machinebeheer automatisering

Bever Automatisering

Machinebeheer

Ontdek de geavanceerde machinebeheer module van onze Powerall software, de ultieme oplossing voor het efficiënt beheren van uw machinepark. Of u nu een transportbedrijf bent met een groot wagenpark of een mechanisatiebedrijf waar u machines en apparatuur van klanten beheerd, onze machine modules bieden u alle tools die u nodig heeft voor een gestroomlijnd en effectief machinebeheer.

Neem contact op
×
Machinekaart

Centraal beheren en bewaken

Machinekaart

De gegevens van al uw machines of van de machines die u voor uw klanten in onderhoud hebt legt u de gegevens vast op de machinekaart. Zo kunt u deze gegevens centraal beheren en bewaken. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en uitgebreide functies kunt u snel nieuwe machines toevoegen. Leg eenvoudig alle relevante gegevens van uw machines vast, zoals serienummers, aankoopdetails, technische specificaties en de onderhoudshistorie. Dit geeft u een compleet overzicht van elke machine.

Neem contact op

Bever advertentiekoppeling

Adverteren van machines was nog nooit zo makkelijk

Bever advertentiekoppeling

Een unieke functie van onze machinebeheer module is de advertentiekoppeling. Adverteer direct via ons platform met uw complete occasion voorraad. Op uw eigen website of op de bekende advertentiewebsites. Hierdoor kunt u snel potentiële kopers vinden en uw machines verkopen. Wist u dat u met de Powerall CRM app direct machine gegevens en foto’s toe kunt voegen aan de machinekaart?

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van de machinebeheer module van Powerall software?

De machinebeheer module biedt een geavanceerde oplossing voor het efficiënt beheren van uw machinepark. U kunt centraal gegevens van machines vastleggen, zoals serienummers, aankoopdetails, technische specificaties en onderhoudshistorie, voor een compleet overzicht van elke machine.

Hoe kan ik mijn machines effectief adverteren met de Powerall machinebeheer module?

Onze machinebeheer module heeft een unieke advertentiekoppeling waarmee u uw complete occasion voorraad kunt adverteren via ons platform en andere advertentiewebsites. U kunt zelfs machinegegevens en foto’s toevoegen aan de machinekaart via de Powerall CRM app.

Hoe helpt de machinebeheer module bij keuringen en onderhoud?

Met de machinebeheer software houdt u keuringen en certificeringen eenvoudig bij, en bewaart u relevante documentatie en keuringsrapporten digitaal. U kunt onderhoudstaken plannen en herinneringen instellen om regelmatig onderhoud en preventieve maatregelen te bevorderen.

Wat is het Bever Machineportal en wat zijn de voordelen?

Het Bever Machineportal biedt uw klanten inzicht in hun machinepark, inclusief keuringen, onderhoudshistorie en meldingen voor reparaties of schades. Dit portal geeft uw klanten altijd de actuele status van werkplaatsopdrachten. Neem contact met ons op voor meer informatie over een gestroomlijnd en efficiënt machinebeheer voor uw organisatie.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Machinekeuringen

Met machinebeheer ook een commerciële kans

Machinekeuringen

Met machinebeheer van Bever houdt u ook eenvoudig keuringen en certificeringen bij. Onze software stelt u in staat om alle relevante documentatie en keuringsrapporten van uw machines digitaal te bewaren. Hierdoor blijft u altijd in overeenstemming met de wettelijke vereisten en normen, wat de veiligheid en compliance van uw (klant)organisatie bevordert. Ook het plannen en uitvoeren van regelmatig onderhoud is cruciaal voor een probleemloze werking van uw machines. Met onze machinebeheer software kunt u eenvoudig onderhoudstaken plannen en herinneringen instellen, zodat u nooit een onderhoudsbeurt mist. Door preventief onderhoud te verrichten, vermindert u het risico op ongeplande stilstand en verlengt u de levensduur van uw machines.

Neem contact op

Machineportal

Geef uw klant inzicht in zijn machinepark

Machineportal

Met het Bever Machineportal geeft u uw klanten inzicht in hun machinepark. Machinegegevens zoals keuringen en onderhoudshistorie worden keurig gepresenteerd in uw eigen huisstijl. Ook kunnen uw klanten via dit portal meldingen doen van reparaties of schades. Zo heeft uw klant altijd inzicht in de actuele status van een werkplaatsopdracht. Meer weten? Neem contact met ons op. Samen zorgen we voor een gestroomlijnd en efficiënt machinebeheer voor uw organisatie.

Neem contact op

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact