Succesvolle PowerAll info-dagen

Op 30 juni en 4 juli heeft Bever in Dodewaard veel klanten mogen ontvangen op de PowerAll Info-dagen. In zeer korte tijd was de inschrijving volgeboekt. Tijdens deze dagen hebben wij onze klanten bijgepraat over de vele nieuwe functies in PowerAll. Er wordt tenslotte dagelijks aan PowerAll geprogrammeerd door ons software ontwikkelteam.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden in een demo-administratie hebben we onder andere de registratie van serienummers in artikelbeheer, de pre-release van de nieuwe OverAll Verkoop App en de nieuwe functies in de Werkbon App laten zien. Er is uitgelegd hoe de gegevens uit PowerAll gebruikt kunnen worden in een webshop. Ook is er opnieuw aandacht besteed aan de meest optimale werkwijze van het order- en service proces. Altijd goed om de eigen werkwijze nog een kritisch te bekijken en te vergelijken met de werkwijzen in PowerAll of van andere collega’s.

Omdat de PowerAll info-dagen zo snel volgeboekt waren hebben we nu alvast de inschrijving voor de PowerAll info-dagen in het najaar opengesteld. Schrijf u gerust in op: http://www.beversoftware.nl/Workshops

11 juli 2017

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47