PowerAll infodagen maart 2019

Ruim 80 bedrijven hebben de afgelopen PowerAll infodagen bezocht. Tijdens de verschillende sessies is er allereerst stilgestaan bij de nieuwe functies die in de afgelopen tijd in PowerAll gemaakt zijn. Het is belangrijk om “bij te blijven” en voor jezelf te bepalen of de nieuwe functies tijdwinst opleveren binnen je bedrijf. Ook de nieuwe realtime PowerBI rapportages en dashboards die nu beschikbaar zijn, konden rekenen op een ruime belangstelling. Uiteindelijk zegt een grafiek natuurlijk meer dan een aantal cijfers op papier.

Tijdens de middagsessie heeft Arno Verkleij van BartsParts verteld hoe we geld kunnen verdienen met incourante voorraad. Kijk voor meer informatie op www.bartsparts.eu. Het vraagstuk incourante voorraad en magazijnbeheer hebben we in een open brainstormsessie met elkaar bediscussieert. Op deze manier hebben wij van elkaar kunnen leren.

We kunnen terugzien op mooie en leerzame dagen. In oktober hopen we weer opnieuw PowerAll Infodagen te organiseren.

01 april 2019

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47