Koppeling Powerall met VA-keur

VA-keuringsbedrijven kunnen nu vanuit PowerAll de klantgegevens en machinegegevens doorkoppelen naar VA-keur. In plaats van het dubbel registreren van deze gegevens kan nu met één registratie worden volstaan en dát bespaart tijd!

VA-keur is het keurmerk voor veiligheidskeuringen, waarbij VA staat voor ‘Veiligheid Arbeidsmiddelen’. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector. Bedrijven die aangesloten zijn bij de branchevereniging Fedecom kunnen zich certificeren als keuringsstation voor VA-keur. Inmiddels zijn er al meer dan één miljoen arbeidsmiddelen gekeurd door VA-keur.

Bever biedt met de PowerAll software uitgebreide mogelijkheden voor klant- en machinebeheer. Veel onderhouds- en keuringsbedrijven maken al gebruik van PowerAll onder andere voor het werkorderbeheer, de reparatiehistorie per machine en de facturering.

Met de koppelingsmodule in PowerAll kunnen de klantgegevens en de machinegegevens doorgestuurd worden naar VA-keur. De keurmeester hoeft deze gegevens niet nogmaals aan te maken op het online VA-keur platform en kan gelijk starten met het uitvoeren van de keuringen. Vervolgens wordt de nieuwe keuringsdatum bijgewerkt in PowerAll op de machinekaart. Hier staan ook het stickernummer en de formuliercode vermeld. Tevens kan vanuit PowerAll met een druk op de knop het actuele keuringsrapport (pdf) van een machine worden opgevraagd.

Bij de VA-keuringsbedrijven die willen gaan werken met deze koppeling, moeten de machine- en klantgegevens uit PowerAll en VA-keur eenmalig op elkaar afgestemd worden alvorens te kunnen starten. Bever kan hierbij de gewenste ondersteuning bieden.

Bent u ook geïnteresseerd in deze koppeling of in de mogelijkheden van de PowerAll software? Neemt u dan contact op met onze verkoopadviseurs, via verkoop@beversoftware.nl

27 november 2019

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47