Kassa Oplossing

Heeft u dagelijks te maken met klanten die contant of met pinpas afrekenen? Dan is de Kassa Oplossing van Bever iets voor u. Bever heeft de bestaande Kassa module flink onder handen genomen, waardoor deze nog meer gemak en functionaliteit biedt voor de gebruiker en uw klanten.

Binnen PowerAll heeft de Kassa module een nieuw jasje gekregen. Het nieuwe systeem sluit nu veel beter aan bij het snel kunnen verwerken van kleine transacties in uw webshop of winkel. Hierdoor is het mogelijk om (particuliere) klanten die contant of met pinpas afrekenen, vlot te bedienen. Plezierig voor de klant en ook voor de administratie, want de transacties worden meteen in de boekhouding verwerkt.

Vanuit het Kassa scherm kunnen artikelen snel met een pistoolscanner worden gescand, net als in de supermarkt. Er kan vervolgens worden gekozen uit meerdere betaalmogelijkheden, contant, PIN, creditcard, cadeaubon of een combinatie hiervan. Met een speciale bonprinter kan indien gewenst een kassabonnetje worden geprint. De bonprinter is gekoppeld met een geldlade, welke automatisch open gaat bij het verwerken van de kassatransactie.

Bever heeft bewust gekozen om de Kassa Oplossing volledig in PowerAll te integreren. Daardoor kunnen de kassatransacties ook aan de bestaande debiteuren worden gekoppeld. Door de integratie met de boekhouding worden de transacties meteen geboekt in het kasboek van de kassa. Ook allerlei andere mutaties zoals af- en bijstorten en opname worden direct verwerkt. De Kassa module is voorzien van een handig telvenster dat gebruikt kan worden bij de dag afsluiting. Geld tellen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Wilt u meer informatie over de Kassa Oplossing van Bever? Neem dan gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs!

 

26 maart 2018

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47