HP terugroepactie voor brandgevaarlijke laptop accu’s

Tussen maart 2013 en augustus 2015 zijn er in diverse laptops van HP brandgevaarlijke accu’s geleverd. Het gaat om accu's uit onder andere HP ProBook 400 modellen. Deze modellen zijn door BEVER Automatisering geleverd in de genoemde periode. Ook losse accu's die zijn verkocht als reserve of geleverd als vervanging, kunnen getroffen zijn. Volgens HP kunnen de accu's oververhit raken en daardoor brandgevaar opleveren.

HP heeft een tabel gemaakt met de laptopmodellen die wellicht een defecte accu bevatten. Niet alle accu's zijn getroffen. Gebruikers van de laptops moeten eerst controleren of hun accu bij de getroffen exemplaren zit. HP heeft hiervoor een programma uitgebracht dat laptopbezitters kunnen downloaden. Ook is handmatige controle mogelijk aan de hand van de streepjescode en het serienummer op de accu. Alle informatie over het controleren en aanvragen van uw batterij is te vinden op https://h30686.www3.hp.com/?lang=nl-NL.HP biedt een gratis vervangende batterij aan voor elke batterij waarvan is geverifieerd dat deze defect is.

16 juni 2016

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47