Bever breidt integratie met Technische Unie verder uit!

Bever heeft in samenwerking met Technische Unie grote vooruitgang geboekt op het gebied van integratie. Klanten die onderdelen afnemen bij Technische Unie kunnen hierdoor onder andere vanuit de PowerAll software gemakkelijker, beter en sneller bestellen.

Elektronisch bestellen

Door de gemaakte verbeteringen kan de klant nu vanuit de PowerAll software de bestellingen met één druk op de knop elektronisch verzenden naar Technische Unie. Deze orders worden vervolgens direct verwerkt door Technische Unie. Door deze verbeterde integratie vindt het gehele bestelproces efficiënter plaats met veel lagere kans op fouten.

Prijslijst – updates

Technische Unie voert een beperkt aantal keer per jaar prijswijzigingen door van het assortiment. Deze prijswijzigingen kunnen door de PowerAll gebruikers worden gedownload en verwerkt in het artikelbeheer. Hierdoor is het artikelbestand met de prijzen up-to-date in een fractie van tijd ten opzichte van handmatig bijwerken.

Artikelinformatie

Vanuit het artikelbeheer in PowerAll is het mogelijk om voor de artikelen van Technische Unie artikelinformatie op te vragen. Deze artikelinformatie bestaat onder andere uit de bruto en netto prijs, de beschikbare voorraad bij Technische Unie en specifieke artikelkenmerken zoals bijvoorbeeld het meetbereik van een thermostaat.

UBL-Ready

Naast de elektronische koppelingen is PowerAll ook UBL-ready voor de verwerking van de inkoopfacturen van Technische Unie. Deze inkoopfacturen worden op basis van de UBL techniek herkend en kunnen hierdoor veel sneller worden ingeboekt.

 

Bent u klant van Technische Unie en hierdoor geïnteresseerd geraakt in de PowerAll software en/of integratiemogelijkheden, neem gerust contact op met één van onze adviseurs!

 

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47