Bever Automatisering koppelt met BartsParts

BartsParts B.V. en Bever Automatisering B.V. bundelen hun krachten. De voorraad van de PowerAll gebruikers is nu gekoppeld aan het internationale verkoop platform  van BartsParts. Dankzij een extra functionaliteit in de PowerAll software kunnen klanten van Bever makkelijk en snel hun incourante voorraad mondiaal verkopen.

Met de visie om klanten te helpen met het verkopen van incourante onderdelen, hebben Bever en BartsParts de krachten gebundeld door een koppeling tussen de ERP software van Bever en het BartsParts platform. Beide bedrijven hebben ondervonden dat ongeveer 30% van de onderdelen die op voorraad zijn bij een dealer als minder courant beschouwd kunnen worden. Dit betekent extra kosten, tijd en ruimte zonder dat dit de dealer wat oplevert. Tot nu toe was er geen goede en structurele oplossing voor dit groeiende probleem, want de juiste markten zijn onbereikbaar en er is een gebrek aan tijd en de juiste tools.

BartsParts biedt dé oplossing voor elke dealer om zonder extra kosten, tijd en moeite hun voorraad aan klanten in de gehele wereld onderdelen te verkopen

Bever biedt met PowerAll al uitgebreide mogelijkheden voor voorraadbeheer dat nu ook nog eens direct in contact staat met het BartsParts onderdelenplatform. Op deze manier kan de dealer de voorraad eenvoudig uploaden en wordt het daarna automatisch gesynchroniseerd met het virtuele online magazijn dat inmiddels al in vijf verschillende talen wordt aangeboden.

Nick van Gilst, Hoofd ICT bij BartsParts, beschrijft de twee belangrijkste eigenschappen van de recent ontwikkelde oplossing:

  1. Live upload van de dealer voorraad naar het BartsParts platform. Dit maakt het aanbieden van onderdelen makkelijk en verbetert de nauwkeurigheid van de voorraad die aan klanten van BartsParts wordt geboden;
  2. Direct inzicht in het internationale aanbod van BartsParts vanuit de PowerAll interface. Dit maakt het PowerAll gebruikers makkelijk om ontbrekende onderdelen via BartsParts te bestellen.

Stephan Boeder (Bever Automatisering) en Arno Verkleij (BartsParts)

 

 

 

29 mei 2019

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47