08 juli 2020

PowerAll Kassa - Makkelijk afrekenen!

DuraPOS kassabon printer en geldlade + PowerAll kassamodule

LEES MEER

09 juni 2020

Bever Bulletin juni 2020

Ons tweede bulletin van dit jaar is verschenen, met als special "Business in coronatijd".

LEES MEER

30 april 2020

WiFi barcode scanner - de helpende hand in uw magazijn!

Draadloze scanner met 5 handige functies: - Magazijnbonnen - afgifte - Werkorder bonnen - afgifte - Bestelbonnen - bestellen - Tellen voorraad - inventarisatie - Overboeken – multi-magazijn

LEES MEER

24 april 2020

PowerPrint labelprinter - De 1e stap naar een efficiënter magazijn

Maak zelf duidelijke artikellabels direct vanuit PowerAll - Beter overzicht, professionele uitstraling magazijn - Jarenlang plezier van duurzame, sterke PE-labels - Voorbereid op gebruik barcodering - Kleine investering, grote besparing

LEES MEER

14 april 2020

E-factuur inkomend - digitaliseer uw inkomende facturen

Verstuur direct vanuit Outlook je inkomende facturen naar PowerAll. - Geen papier meer. Enveloppen openen, perforeren, opbergen en vernietigen hoeft niet meer! - Direct alle facturen als PDF opvraagbaar in PowerAll - Papieren facturen scant u direct in naar PowerAll

LEES MEER

01 april 2020

Bever breidt integratie met Technische Unie verder uit!

Bever heeft in samenwerking met Technische Unie grote vooruitgang geboekt op het gebied van integratie. Klanten die onderdelen afnemen bij Technische Unie kunnen hierdoor onder andere vanuit de PowerAll software gemakkelijker, beter en sneller bestellen.

LEES MEER

30 maart 2020

Thuiswerken? Zo regelt u dat...!

Door de maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn veel medewerkers momenteel genoodzaakt om thuis te werken. Voor veel bedrijven vormt dit een directe uitdaging om hun medewerkers daarbij te voorzien van de benodigde faciliteiten. Bever Automatisering biedt in de volle breedte oplossingen aan, om thuiswerken mogelijk te maken.

LEES MEER

14 maart 2020

Update rondom Coronavirus

Gezien de landelijke maatregelen die getroffen worden rondom het Coronavirus, is ook Bever genoodzaakt om maatregelen te treffen.

LEES MEER

10 maart 2020

Tijdelijke stroomonderbreking

Donderdag 12 maart zijn wij tijdelijk beperkt bereikbaar vanwege een stroomonderbreking. Naar verwachting duurt deze onderbreking tot uiterlijk 10.00 uur. Onze excuses voor het ongemak.

LEES MEER

25 februari 2020

Bever Bulletin februari 2020

Onlangs is het eerste Bever Bulletin van dit jaar verschenen, met als special "Barcodering"!

LEES MEER

27 november 2019

Koppeling Powerall met VA-keur

VA-keuringsbedrijven kunnen nu vanuit PowerAll de klantgegevens en machinegegevens doorkoppelen naar VA-keur. In plaats van het dubbel registreren van deze gegevens kan nu met één registratie worden volstaan en dát bespaart tijd!

LEES MEER

13 november 2019

Bever Bulletin november 2019

Afgelopen week is het derde en tevens laatste Bever Bulletin van dit jaar verschenen, met als special "vernieuwing".

LEES MEER

09 september 2019

Bezoek ons tijdens de GTH-beurs in Biddinghuizen

Bever Automatisering B.V. is morgen t/m donderdag weer aanwezig bij de GTH-beurs in Biddinghuizen!

LEES MEER

05 juni 2019

Bever Bulletin juni 2019

Deze week is het tweede Bever Bulletin van dit jaar verschenen, met als special "machines".

LEES MEER

29 mei 2019

Bever Automatisering koppelt met BartsParts

BartsParts B.V. en Bever Automatisering B.V. bundelen hun krachten. De voorraad van de PowerAll gebruikers is nu gekoppeld aan het internationale verkoop platform van BartsParts. Dankzij een extra functionaliteit in de PowerAll software kunnen klanten van Bever makkelijk en snel hun incourante voorraad mondiaal verkopen.

LEES MEER

01 april 2019

PowerAll infodagen maart 2019

Ruim 80 bedrijven hebben de afgelopen PowerAll infodagen bezocht. Tijdens de verschillende sessies is er allereerst stilgestaan bij de nieuwe functies die in de afgelopen tijd in PowerAll gemaakt zijn.

LEES MEER

12 februari 2019

Bever Bulletin - februari 2019

Afgelopen week is het eerste Bever Bulletin van dit jaar verschenen, met als special "webtechniek".

LEES MEER

28 september 2018

Agro Techniek Holland beurs 2018

Van 12 t/m 15 september was de Agro Techniek Holland beurs in Biddinghuizen. We kijken hier positief op terug!

LEES MEER

24 augustus 2018

Bever Bulletin augustus 2018

Het Bever Bulletin van augustus is verschenen! Deze editie staat in het teken van de Agro Techniek Holland beurs, die plaatsvindt van 12 t/m 15 september in Biddinghuizen.

LEES MEER

03 juli 2018

Bever Bulletin juni 2018

Onlangs is het Bever Bulletin van juni verschenen, welke naar onze klanten is verstuurd.

LEES MEER

30 mei 2018

Sms-functie in PowerAll

Het informeren van klanten dat hun bestelling klaarligt of dat hun machine weer klaarstaat na reparatie of onderhoud is soms een tijdrovende bezigheid. Om uw klanten snel te informeren via SMS heeft Bever in PowerAll de SMS-functie ingebouwd.

LEES MEER

12 april 2018

PowerAll infodagen, groot succes!

Gisteren heeft de eerste PowerAll infodag van dit jaar plaatsgevonden. Het was een groot succes! Volgende week vindt er nog een infodag plaats.

LEES MEER

06 april 2018

Bever Bulletin april 2018

Gisteren is het eerste Bever Bulletin van dit jaar verschenen en verstuurd naar alle klanten. Vandaag kunt u hem in de brievenbus verwachten. Bent u al nieuwsgierig? Dan kunt u het bulletin ook vast digitaal bekijken.

LEES MEER

26 maart 2018

Kassa Oplossing

Heeft u dagelijks te maken met klanten die contant of met pinpas afrekenen? Dan is de Kassa Oplossing van Bever iets voor u. Bever heeft de bestaande Kassa module flink onder handen genomen, waardoor deze nog meer gemak en functionaliteit biedt voor de gebruiker en uw klanten…

LEES MEER

20 maart 2018

PowerAll info dagen april 2018

Op woensdag 11 en donderdag 19 april 2018 worden er weer PowerAll info dagen gehouden. U bent van harte welkom! Tijdens deze dagen presenteren wij u de nieuwe functies die in de afgelopen tijd aan PowerAll zijn toegevoegd.

LEES MEER

11 september 2017

Bever Automatisering op GroenTechniek Holland 2017

Het grootste groene vakevenement de GroenTechniek Holland 2017 gaat morgen van start en is tot en met 14 september van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend. De beurs vindt net als de twee voorgaande edities plaats op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen.

LEES MEER

11 juli 2017

Succesvolle PowerAll info-dagen

Op 30 juni en 4 juli heeft Bever in Dodewaard veel klanten mogen ontvangen op de PowerAll Info-dagen. In zeer korte tijd was de inschrijving volgeboekt. Tijdens deze dagen hebben wij onze klanten bijgepraat over de vele nieuwe functies in PowerAll. Er wordt tenslotte dagelijks aan PowerAll geprogrammeerd door ons software ontwikkelteam.

LEES MEER

26 juni 2017

PowerAll info dagen

Op 30 juni en 4 juli worden de PowerAll info dagen gehouden en u bent van harte welkom! Tijdens deze dagen geven wij u de gelegenheid om door middel van workshops zélf aan de slag te gaan met nieuwe of bestaande functionaliteit in PowerAll. Schrijf u in op 4 onderwerpen via www.beversoftware.nl/workshops en kies met welke workshops u mee wilt doen.

LEES MEER

24 mei 2017

Elektronisch bestellen bij Kooijmans Schijndel

Kooijmans uit Schijndel heeft samen met Bever software de mogelijkheid ontwikkeld om via elektronische inkooporders te bestellen. Vanuit de inkooporder module kunt u via EDI een bestand aanmaken dat vervolgens op de webshop van Kooijmans ingelezen wordt. Sinds vandaag is het mogelijk om uw bestelling gemakkelijk te uploaden via de website van De Groene Hand.

LEES MEER

15 mei 2017

Bent u goed beschermd tegen Malware?

Ransomware wordt normaal gesproken vooral verspreid als bijlages in de e-mail. Dat houdt in dat slachtoffers zelf een actie moeten uitvoeren om geïnfecteerd te worden (de bijlage openen, een linkje klikken, etc.). WannaCryptor Ransomware gebruikt een kwetsbaarheid in een onderdeel van Windows om zichzelf te verspreiden en kan een systeem infecteren zonder interactie van een gebruiker. De laatste keer dat dit gebeurde was ongeveer 10 jaar geleden, toen het virus “Conficker” hetzelfde deed.

LEES MEER

01 mei 2017

Koppeling PowerAll met TVH

Gebruikt u de PowerAll software en bestelt u regelmatig bij TVH? Maak dan per direct gebruik van de koppelingsmogelijkheden. Bever Automatisering heeft in samenwerking met TVH een koppeling ontwikkeld, waardoor u met de PowerAll software o.a. artikelprijzen kunt bijwerken en direct kunt bestellen bij TVH.

LEES MEER

11 april 2017

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Vista

Na 10 jaar Windows Vista stopt Microsoft op 11 april 2017 met het onderhoud. Heel concreet betekent dit dat er geen beveiligingsupdates meer gemaakt worden voor dit besturingssysteem. Dat heeft gevolgen voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens en de veiligheid van uw documenten. Ook worden er geen nieuwe drivers meer gemaakt voor randapparatuur zoals printers, scanners en camera’s.

LEES MEER

27 december 2016

Tweede Kamer verwerpt wetsvoorstel kentekenplicht

De Tweede Kamer heeft op dinsdag 13 december jl. het wetsvoorstel kentekenplicht voor (land)bouwvoertuigen verworpen. Teleurstellend dat een aantal politieke partijen kennelijk niet is overtuigd van de noodzaak om de verkeerwetgeving te actualiseren.

LEES MEER

31 augustus 2016

Welkom bij Bever op AgroTechniek Holland 2016

AgroTechniek Holland 2016 is van 7 tot en met 10 september vier dagen lang dé vakbeurs voor heel agrarisch Nederland. Het ATH-concept blijft uniek omdat het een beurs is ván en vóór alle leden van brancheorganisatie Fedecom, Dit jaar zijn ruim 3.000 nieuwe trekkers, werktuigen en oogstmachines van maar liefst 500 merken aanwezig. Nieuw is het Zo-Goed-Als-Nieuw paviljoen ook voor jong gebruikt materieel van dealers!

LEES MEER

16 juni 2016

HP terugroepactie voor brandgevaarlijke laptop accu’s

Tussen maart 2013 en augustus 2015 zijn er in diverse laptops van HP brandgevaarlijke accu’s geleverd. Het gaat om accu's uit onder andere HP ProBook 400 modellen. Deze modellen zijn door BEVER Automatisering geleverd in de genoemde periode. Ook losse accu's die zijn verkocht als reserve of geleverd als vervanging, kunnen getroffen zijn. Volgens HP kunnen de accu's oververhit raken en daardoor brandgevaar opleveren.

LEES MEER

22 april 2016

PowerAll 1.92 workshop Groningen en Zeeland

De afgelopen tijd heeft u van ons PowerAll versie 1.92 ontvangen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt profiteren van PowerAll 1.92 hebben wij de afgelopen weken enkele workshops op onze locatie in Dodewaard gehouden. Om de noordelijke en zuidelijke klanten tegemoet te komen bieden wij nu ook de mogelijkheid een workshop in deze regio’s te volgen. In deze workshops zullen wij een toelichting geven op de nieuwe functionaliteiten in deze versie.

LEES MEER

20 april 2016

Bever is ESET Platinum Partner!

Nadat Bever 2 jaar geleden de overstap gemaakt heeft naar ESET antivirus, is dit succesvolle product bij veel van onze klanten geïnstalleerd. ESET heeft Bever daarom tijdens hun jaarlijkse partnerdag op 14 maart uitgeroepen tot “Platinum Partner”. Wij zijn er trots op dat we de ESET security producten mogen verkopen! ESET biedt alles wat er in deze tijd nodig is om al uw gegevens en systemen te beveiligen in één security oplossing, met een hoge detectiescore, minimale systeembelasting en gecentraliseerd beheer.

LEES MEER

18 april 2016

PowerAll 1.92 workshop

Op woensdag 13 april zijn we van start gegaan met onze eerste PowerAll 1.92 workshop met 35 deelnemers. De workshops zijn bedoeld om de nieuwe mogelijkheden in PowerAll te benadrukken..

LEES MEER

26 februari 2016

Koppeling PowerAll met Machinetrack

Registreert u ook uw handelsvoorraad van machines in PowerAll? Wilt u eenvoudig kunnen adverteren met deze machines? De export module van PowerAll maakt het mogelijk om naar verschillende occasionwebsites te exporteren. Met directe ingang is het mogelijk om te exporteren naar Machinetrack.

LEES MEER

27 januari 2016

Bever op Kramp Open 2016

Vanaf 28 januari tot en met 30 januari vindt het Kramp Open 2016 evenement plaats. Kramp bekend als totaalleverancier van onderdelen en services voor landbouw, tuin & park en grondverzet organiseert dit jaarlijkse evenement. Tijdens deze open dagen kunt u zich volledig laten informeren door toeleveranciers en partners van Kramp.

LEES MEER

18 januari 2016

Directe koppeling Bever met Werktuigen

Gebruikers van PowerAll software hebben nu de mogelijkheid om hun voorraad van nieuwe- en gebruikte machines aan te bieden op Werktuigen.nl, de online marktplaats voor machines en gereedschappen.

LEES MEER

11 december 2015

6490 Euro voor Ronald Mc Donald Huis

Tijdens onze open dagen hebben we vele giften gehad voor het Ronald Mc Donald Huis. De totale opbrengst is het respectabele bedrag van € 6490,-. Een bedrag dat zowel de verwachtingen van BEVER als de verwachtingen van het Ronald Mc Donald Huis overtrof! Afgelopen woensdag is door een afvaarding van BEVER een cheque overhandigd die de schenking van het totale bedrag symboliseert! Het Ronald Mc Donaldhuis vertaald het bedrag naar nachtzoenen. Het opgehaalde bedrag maakt 216 nachtzoenen mogelijk!

LEES MEER

30 oktober 2015

Nieuwe kantoor BEVER Automatisering officieel geopend

Op 29 oktober 2015 is het nieuwe BEVER kantoor officieel geopend. Toen om 16.00 uur de grote overhead deur langzaam omhoog schoof werd een in de grote hal gebouwde volledig nagebouwde oude smederij zichtbaar. Een oude Fendt Dieselros trekker, bestuurd door oprichter Johan Boeder, samen met zijn kleinzoon Justin Boeder reed vandaar naar de voordeur, dit om de overbrugging tussen verleden en heden te symboliseren.

LEES MEER

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47