Visie missie

Bever Automatisering

Visie en missie

Klanten zorgeloos laten werken, dat is de missie van Bever. Met als visie het leveren van automatiseringsoplossingen aan bedrijven die handelen in, sleutelen aan of werken met machines. Bever Automatisering levert sinds 1990 krachtige totaaloplossingen voor dealers, handelaars of serviceorganisaties in verschillende branches waar machines en voertuigen verkocht of gerepareerd worden. Benieuwd waar wij voor staan en waar we voor gaan? We leggen het graag aan u uit.

Over ons Diensten
×
Missie

Bever Automatisering

Missie

Klanten met innovatieve en kwalitatieve automatiseringsoplossingen zorgeloos laten werken vanuit een slagvaardige, integere organisatie met aandacht voor elk individu.

  • Zorgeloos werken is een ambitieus doel. Altijd zullen wensen bijgesteld worden en zal er toch wat te verbeteren zijn. Wij streven desondanks dit doel na!
  • Innovatie en kwaliteit zijn twee kernwaardes waar we in geloven om vooruit te komen. Daar investeren we in om ons ambitieuze doel te behalen.
  • We werken vanuit een organisatie waar nuchterheid, betrokkenheid en deskundigheid drijfveren zijn om met elkaar als team voor de klant, maar ook met de klant op een fijne manier samen te werken.

“Samen op een goede manier ons brood verdienen. – Johan Boeder”

Visie

Bever Automatisering

Visie

Volledige automatiseringsoplossingen leveren aan MKB bedrijven die handelen in, sleutelen aan of werken met machines, waarbij gebruik van de Powerall bedrijfssoftware de sleutel is om samen aan de slag te gaan.

  • De oplossingen die we leveren zijn voor het automatiseren van het gehele bedrijf en bestaande uit: Powerall bedrijfssoftware, kantoorautomatisering, hardware, telefonie, beveiliging. Daarbij bieden wij deskundige service ondersteuning.
  • We richten ons op een aantal specifieke marktsegmenten. In deze marksegmenten staan machines centraal. Of je er nu in handelt, ze verhuurt, eraan sleutelt of ermee werkt, dat maakt niet uit. Wij bieden de juiste software om je bedrijfsproces te ondersteunen. Tegen groten kijken we niet op, op kleintjes kijken we niet neer.
Hier gaan we voor bij Bever

Bever Automatisering

Hier gaan we voor

  • De bedrijfssoftware zorgt voor het onderscheidende vermogen wat Bever biedt en maakt daarom dat we dat als de sleutel zien om samen een (lange termijn want daar houden we van) relatie aan te gaan met de klant. Het samen aan de slag gaan wordt ook door de slogan behorend bij de bedrijfssoftware mooi geïllustreerd. Een stap vooruit. Zo komen we met elkaar verder.
  • We geloven in gestandaardiseerde oplossingen en bieden dat dan ook het liefste aan. Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact