ICT-beheer automatisering

Bever ICT diensten

ICT Beheer

Om met software te kunnen werken is ICT nodig. ICT staat voor Informatie- en Communicatietechnologie, technologie om digitaal te kunnen werken. Wij bieden u al deze expertise onder één dak met één helpdesk voor vragen over onze software én ICT waarbij de focus ligt op veiligheid en stabiliteit.

Neem contact op
×

Expertise onder één dak

Eén servicedesk

Focus op veilig werken

Stabiele werkomgeving

ICT beheer expertise

Uw werkplek, onze zorg

Expertise onder één dak

Uw werkplek, onze zorg: dat is de slogan van onze ICT afdeling. Wij leveren naast Powerall software en apps ook hardware, ICT- en clouddiensten, telefonie- en mobiele abonnementen en internetverbindingen om u te ontzorgen. Onze ICT medewerkers zijn continu op zoek naar de beste en veiligste software én hardware om uw medewerkers te voorzien van een veilige en stabiele werkplek. Daarnaast volgen onze ICT medewerkers regelmatig trainingen om kennis te nemen van actuele ontwikkelingen en dreigingen binnen het ICT-landschap. 

Neem contact op

servicedesk-medewerker

Centraal aanspreekpunt 

Eén servicedesk 

Centraal aanspreekpunt voor meer gemak: één telefoonnummer, één e-mailadres, één helpdesk met twee teams voor vragen over Powerall, apps, barcodering, ICT, internet, mobiel en telefonie. Onze Powerall en ICT helpdeskmedewerkers zitten in één ruimte waardoor voor u de beste oplossing kan worden toegepast. Een storing of probleem waarvan de oorzaak onduidelijk is wordt door onze helpdeskmedewerkers opgelost zonder dat u er tussen zit. Daarnaast bieden wij met onze dienst Bever Beheer een storingsdienst zodat wij bij het optreden van een storing ook buiten kantoortijden te bereiken zijn 

Neem contact op

ICT beheer digitale veiligheid

Digitale veiligheid

Focus op veilig werken  

Digitale veiligheid is verweven in het DNA van onze ICT producten en -diensten. Iedereen begrijpt dat het belangrijk is om indringers buiten de deur te houden. We zetten immers ook sloten in onze deuren en installeren een geavanceerd alarm- en camerasysteem om producten te beschermen. Met onze diensten zorgen we voor digitale veiligheid waarmee we uw gegevens kunnen beschermen. 

Daarnaast is bewustwording van de dreigingen op het gebied van cybersecurity belangrijk. Als uw medewerkers weten hoe cybercriminelen te werk gaan, wordt daar bewustwording gecreëerd en kunnen grote problemen worden voorkomen.  

Neem contact op

ICT beheer stabiele werkomgeving

Voorkom storingen

Stabiele werkomgeving 

Technische systemen kunnen zowel op component- als systeemniveau redundant worden uitgevoerd. Dit houdt in dat bepaalde onderdelen dubbel of nog vaker, aanwezig zijn, zodat het geheel goed blijft functioneren wanneer een onderdeel uitvalt. Door redundante oplossingen te bieden in combinatie met krachtige monitoring en beveiliging is een stabiele werkplek vanzelfsprekend. Pro-actief monitoren van apparatuur en diensten zorgt ervoor dat problemen en uitval kunnen worden voorkomen en dat uw medewerkers hun werk kunnen blijven uitvoeren. Wij hebben kennis en tools in huis om continuïteit te kunnen waarborgen. 

Neem contact op

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact