Tuin & Park

Werk slimmer én sneller met PowerAll!

In de tuin- en parksector biedt PowerAll veel mogelijkheden voor de lokale zelfstandige motorist met een winkel en kleine werkplaats. Door de koppeling met artikelprijslijsten van diverse leveranciers bespaart u veel tijd met het maken van de werkbonnen en de facturen.

PowerAll voldoet aan de hoge eisen van de dealers gericht op de grote professionele gebruikers, zoals gemeenten, waterschappen, hoveniers, aannemers e.d. Met PowerAll kunt u van uw nauwkeurig het machineonderhoud volgen en uw klant proactief informeren over service en onderhoud. De praktische barcodeoplossingen zorgen ervoor dat uw medewerkers zo min mogelijk worden belast met administratieve taken en dat foutkansen tot een minimum worden beperkt.

Voordelen PowerAll software voor het Tuin en Park bedrijf:

  • Winkelverkoop, kassakoppeling
  • Koppeling artikelprijslijsten leveranciers (o.a. Kramp, Granit, Stihl, Husqvarna)
  • Reparatiehistorie / machine
  • Proactief informeren winterbeurt / keuring / reparatie
  • Barcodescanning magazijn en werkplaats
  • Financiële administratie incl. koppelingen telebankieren
  • Webshop incl. koppeling met PowerAll 

De PowerAll software is gebruiksvriendelijk, eenvoudig in gebruik en biedt direct voordeel. Veel  Tuin & Park dealers hebben gekozen voor de PowerAll software, omdat ze hiermee tijd besparen en klantgerichter kunnen werken.

 

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47