Tuin en park automatisering

Uw Tuin en Parkmachinebedrijf is het waard

Tuin en parkmachine beheer software van Bever

De tuin en parkmachine beheer software van Bever is zeer geschikt voor het professionele dealerbedrijf en/of de zelfstandige motorist. Het werkt gemakkelijk en snel bij het invoeren van balieverkopen of werkplaatsbonnen. Wij helpen u tijd te besparen met nieuwe innovatieve leverancierskoppelingen en handige functies om uw klant te informeren als hun machine na reparatie of onderhoud weer gereed is.

Neem contact op
×
Geïntegreerd kassa systeem

Creëer meer omzet in uw tuin en park winkel

Geïntegreerd kassa systeem

Voorkom dat relatief kleine verkopen u achteraf veel administratief werk geven en verwerk deze direct met het geïntegreerde kassa systeem. Met de handige draadloze pistoolscanner scant u de artikelcodes en/of EAN-codes direct in de kassabon. Uw klant is snel geholpen en verlaat uw winkel met een goed gevoel. En uw administratie is altijd up-to-date. Ideaal.

Neem contact op

Automatische herinnering winterbeurt

Overzichtelijke machine administratie

Automatische herinnering winterbeurt

Met de machine beheer software van Bever is uw machine administratie overzichtelijk. Registreer alle belangrijke machinegegevens per uniek serienummer, inclusief de geplande onderhouds- of keuringsdata. Stuur automatisch een herinnering voor de winterbeurt naar uw klant. En leg ingeruilde machines eenvoudig vast met serienummer en foto’s, zo heeft u alle informatie inclusief de opgebouwde reparatiehistorie direct bij de hand.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoe helpt het geïntegreerde kassa systeem bij balieverkopen?

Het geïntegreerde kassa systeem voorkomt administratief werk na kleine verkopen. Artikelcodes en EAN-codes worden snel gescand in de kassabon met een draadloze pistoolscanner. Klanten worden snel geholpen en uw administratie blijft actueel.

Hoe zorgt de machine beheer software voor een overzichtelijke machine administratie?

De software houdt uw machine administratie overzichtelijk door alle belangrijke machinegegevens per serienummer vast te leggen. Geplande onderhouds- en keuringsdata worden ingevoerd en automatische herinneringen, zoals voor de winterbeurt, kunnen worden gestuurd. Ingeruilde machines met serienummer en foto’s worden ook vastgelegd.

Welke voordelen bieden de koppelingen voor dealerbedrijven?

Bever integreert met bekende tuin- en parkmachine fabrikanten en importeurs. Dit gaat verder dan prijslijsten en bestelkoppelingen. Het omvat ook automatische machine productregistratie die tijd bespaart en betere inkoopcondities mogelijk maakt.

Hoe helpt de Werkbon App bij het uitvoeren en registreren van werkzaamheden bij de klant?

Voor bijvoorbeeld installatie of reparatie van tuin- en parkmachines bij de klant, gebruikt uw monteur de Werkbon App. Hiermee worden uren, werkzaamheden, onderdelen en foto’s direct vastgelegd en verwerkt in de software. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en gemak voor klanten.

Overtuigd van onze tuin en park oplossing?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Dealer van bekende tuin en parkmachine merken

Koppelingen voor dealerbedrijven

Dealer van bekende tuin- en parkmachine merken?

Bever maakt continu nieuwe integraties met de bekende tuin en parkmachine fabrikanten of importeurs. Denk hierbij niet alleen aan prijslijsten en digitale bestelkoppelingen. Maar bijvoorbeeld ook aan automatische machine productregistratie die u veel tijd besparen en waardoor u betere inkoopcondities houdt.

Neem contact op

Professioneel en gemakkelijk

Werkzaamheden uitvoeren en registreren bij de klant

Professioneel én gemakkelijk

Voor steeds meer tuin en parkmachines zoals bijvoorbeeld de installatie of reparatie van robotmaaiers gaat uw monteur naar de klant. Met de handige Werkbon App registreert uw monteur de uren, de werkzaamheden, gebruikte onderdelen en maakt hij/zij foto’s van de machine of situatie. Deze gegevens worden direct verwerkt in de tuin- en park beheer software van Bever. Professioneel en nog gemakkelijk ook, die uitstraling wilt u toch ook naar uw klanten?

Neem contact op

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact