Landbouwmechanisatie

Volledige ondersteuning en servicegericht werken met PowerAll

De landbouwmechanisatie is volop in beweging en wordt steeds professioneler. Uw klant verwacht optimale service in uw werkplaats, de juiste voorraad in uw magazijn en het beste advies bij machineaankoop of –vervanging, en dat alles voor een redelijke prijs.

Deze ontwikkeling geldt zowel voor de dealerbedrijven die te maken hebben met toenemende eisen en voorwaarden van fabrikanten, maar geldt ook voor de universele mechanisatiebedrijven die service hoog in het vaandel hebben staan en zich proactief willen profileren.

Bent u een vrije universele specialist of een merkdealer met meerdere vestigingen? Kies dan net als uw collega’s voor de PowerAll software van Bever. Niet voor niets is Bever al jaren marktleider in de mechanisatiebranche.

Voordelen PowerAll software voor het mechanisatiebedrijf: 

  • Integratie (koppelingen) leveranciers
  • Magazijn- en voorraadbeheer
  • Machinebeheer met reparatiehistorie
  • Werkorder planning, Urenadministratie en Werkbon App
  • Balie- en winkelverkoop
  • Barcodescanning magazijn en werkplaats
  • Financiële administratie incl. koppelingen telebankieren 

De PowerAll software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik, het sluit optimaal aan bij de werkwijze in uw magazijn, werkplaats, verkoop en administratie. Door de overzichtelijke en eenvoudige schermopbouw is snelle acceptatie door uw personeel gewaarborgd.

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47