Heftruck intern transport automatisering

Efficiënt werken in één compleet systeem

Heftruck & Intern transport

Voor de heftruck- en Intern transportbranche biedt Bever met de Powerall software een veelzijdige oplossing die u veel tijd bespaart bij de activiteiten in uw bedrijf. De logische en doordachte opbouw van het systeem maken het mogelijk om de verhuur goed te combineren met de verkoop en service van heftrucks en intern transportmiddelen. U werkt in één compleet systeem inclusief financiële administratie.

Neem contact op
×
Werkbon app voor uw servicemonteurs

Digitale werkbon app geïntegreerd met de serviceplanning

Werkbon app voor uw servicemonteurs

Het uitvoeren van de onderhoud- en reparatie en keuringswerkzaamheden aan heftrucks of intern transportmaterieel plant u met de Powerall software overzichtelijk in voor uw servicemonteurs. De planning is volledig geïntegreerd met de Werkbon App van Bever. Met de app zijn uw monteurs in staat om snel en nauwkeurig de registratie van hun werkzaamheden vast te leggen. Dit bespaart veel tijd in de verwerking en eindcontrole van de werkbonnen, wat uiteindelijk leidt tot efficiëntere facturering.

Neem contact op

Eenvoudig schakelen tussen handelsvoorraad en verhuurvloot

Overzicht in uw handelsvoorraad en verhuurvloot

Eenvoudig schakelen tussen handelsvoorraad en verhuurvloot

Voor de verkoop en verhuur van heftrucks werkt het efficiënt als u makkelijk en snel kan schakelen. Het een leidt vaak tot het ander, bijvoorbeeld als uw klant de huurtruck wilt kopen. Met de Powerall software is dit eenvoudig administratief te verwerken en biedt het machine beheer u de flexibiliteit om handelsvoorraad in te zetten voor verhuur of andersom.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is de Powerall software van Bever en hoe is deze relevant voor de heftruck- en intern transportbranche?

De Powerall software van Bever is een geïntegreerd systeem ontworpen voor de heftruck- en intern transportbranche. Het biedt een veelzijdige oplossing voor het combineren van verhuur, verkoop en service van heftrucks en intern transportmiddelen, inclusief financiële administratie.

Hoe werkt de geïntegreerde Werkbon App en hoe draagt het bij aan de serviceplanning?

De Werkbon App van Bever is volledig geïntegreerd met de Powerall software en is specifiek bedoeld voor servicemonteurs. Met deze app kunnen monteurs de registratie van hun werkzaamheden, zoals onderhoud en reparatie, snel en nauwkeurig vastleggen. Deze integratie bespaart tijd bij de verwerking en controle van werkbonnen en maakt de facturering efficiënter.

Hoe helpt de Powerall software bij het beheren van verhuur- en leasecontracten van heftrucks en intern transportmaterieel?

Met de Powerall software kunnen gebruikers kort- en langlopende verhuur- of leaseovereenkomsten overzichtelijk vastleggen in de verhuur/contractmodule. Het systeem maakt het mogelijk om per machine de afspraken en tarieven vast te leggen en periodieke facturatie in te stellen, zoals wekelijks of maandelijks. Daarnaast biedt het inzicht in de kosten en baten van lopende contracten.

Hoe faciliteert de Powerall software advertentie- en leverancierskoppelingen voor heftruckbedrijven?

De Powerall software stelt bedrijven in staat om hun voorraad heftrucks of intern transport machines te koppelen aan meerdere advertentieportals. Daarnaast biedt het digitale orderkoppelingen met leveranciers, waardoor bedrijven kunnen werken met actuele prijs- en voorraadinformatie voor onderdelen.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Verhuur- en leasecontracten

Facturatie van verhuur- en leasecontracten

Verhuur en leasecontracten

Kort en langlopende verhuur- of leaseovereenkomsten van heftrucks of intern transportmaterieel brengt u in de Powerall software onder in de verhuur/contractmodule. Hiermee legt u per machine vast wat de afspraken en tarieven zijn voor onderhoud of verhuur. De periodieke facturatie stelt u per verhuur- of leasecontract in en voert u snel uit. Bijvoorbeeld per week of per maand. Bij onderhoud of schade aan een huurtruck of huurmachine geeft u vanuit de werkbon direct aan of dit onder de dekking valt van het contract. En met de kosten- en baten rapportage heeft u scherp inzicht in het resultaat van al uw lopende contracten.

Neem contact op

Slimme koppelingen die tijd besparen

Koppelingen met leveranciers en advertentieportalen

Slimme koppelingen die tijd besparen

Adverteert u op meerdere portals? Dan bespaart u veel tijd door vanuit de Powerall software uw voorraad heftrucks of intern transport machines te koppelen. Voor het bestellen van onderdelen biedt Powerall digitale orderkoppelingen met uw leveranciers en werkt u met actuele prijs- en voorraadinformatie. Meer weten? Neem contact met ons op voor een demo!

Neem contact op

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact