Bouwmachines automatisering

Klant- en machinegegevens voor sales en aftersales

Bedrijfssoftware bouwmachine dealers

De krachtige Powerall software van Bever is bij uitstek geschikt voor bouwmachine bedrijven. Met de geïntegreerde mobiele CRM-app heeft u als verkoper de machinevoorraad scherp in beeld en legt u verkoopkansen direct vast. En heeft u inzicht in de onderhoud en reparatiehistorie van de bouwmachines van uw klant.

Neem contact op
×

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact

Gestroomlijnd proces van machineverkoop tot en met machineservice

Eén systeem voor bouwmachine verkoop en bouwmachineservice

Gestroomlijnd proces van machineverkoop tot en met machineservice

Offertes inclusief de gewenste machinekenmerken en -foto’s verwerkt u met Powerall eenvoudig tot verkooporders. De uiteindelijk gewenste opbouw van de bouwmachine communiceert u middels de gekoppelde werkopdracht met de werkplaatsafdeling. Afspraken omtrent uitvoering en levertijd van de machine legt u zo overzichtelijk vast. Hetzelfde geldt voor de onderhouds- en keuringsintervallen. En met de Werkbon App van Bever registreren uw monteurs de werkzaamheden en gebruikte materialen op de digitale werkbon. Wilt u ook zo efficiënt werken? Vraag een demo aan!

Neem contact op

Full-Service onderhouds- en leasecontracten bouwmachines

Periodieke facturatie voor verhuur- en leaseovereenkomsten

Full Service onderhouds- en leasecontracten bouwmachines

Met de Powerall software van Bever beheert u alle service- en verhuurcontracten per machine op een overzichtelijke manier. De periodieke facturatie voert u eenvoudig en snel uit, bijvoorbeeld per week of per maand. Van de uitgevoerde onderhouds- of reparatiewerkzaamheden geeft u aan of deze onder de dekking van het contract vallen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wat is de Powerall software van Bever Automatisering en voor wie is het bedoeld?

De Powerall software van Bever Automatisering is een complete bedrijfssoftware-oplossing speciaal ontworpen voor bouwmachine bedrijven. Deze software integreert verkoop, service, verhuur, voorraadbeheer, en meer in één systeem.

Hoe helpt de Powerall software bij het beheer van service- en verhuurcontracten?

Met de Powerall software kunnen gebruikers service- en verhuurcontracten per machine overzichtelijk beheren. Het systeem faciliteert eenvoudige en snelle periodieke facturatie, zoals wekelijks of maandelijks, en stelt gebruikers in staat om aan te geven of uitgevoerde onderhouds- of reparatiewerkzaamheden onder de dekking van het contract vallen.

Hoe verbetert de Powerall software het voorraadbeheer en de bestelling van onderdelen?

Met de Powerall software kunnen bedrijven het voorraadbeheer van artikelen stroomlijnen en digitale orderkoppelingen met leveranciers opzetten. Dit zorgt ervoor dat bestellingen snel en foutloos worden uitgevoerd en dat klantorders direct aan bestelorders worden gekoppeld, wat zowel tijd bespaart als de service naar klanten verbetert.

Wat zijn Power BI Dashboards en hoe ondersteunen ze de Powerall software?

Power BI Dashboards zijn een tool binnen de Powerall software die data uit de administratie omzet in heldere grafische informatie. Met deze BI-tool hebben bouwmachinebedrijven altijd actueel inzicht in de prestaties van hun bedrijf, waardoor ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Overtuigd?

Bent u overtuigd en wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Voorraadmanagement parts onder controle

Compleet artikelbeheer met leverancierskoppelingen

Voorraadmanagement parts onder controle

U wilt de beste service bieden aan uw klant, misgrijpen van service parts in het magazijn wilt u voorkomen. De Powerall software van Bever biedt overzichtelijk artikel voorraadbeheer met digitale orderkoppelingen met uw leveranciers. U voert bestellingen snel en foutloos uit en koppelt u klantorders direct aan uw bestelorders. Dit bespaart u tijd en uw klant ervaart uw goede service.

Neem contact op

Krijg meer inzicht in uw resultaten met BI-Dashboards

Meerwaarde uit uw data met Power BI Dashboards

Krijg meer inzicht in uw resultaten met BI-Dashboards

Voor bouwmachinebedrijven biedt Bever met de Powerall software een complete oplossing voor de logistieke en financiële administratie. Voor optimaal inzicht in uw resultaten bieden we standaard en maatwerk Power BI Dashboards aan. Met deze krachtige BI-tool wordt data uit uw Powerall administratie omgezet in heldere grafische informatie, zo heeft u altijd actueel inzicht in de prestaties van uw bedrijf. Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact