Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Werkbon App – infosessies

×
Ga terug naar het overzicht

Werkbon App – infosessies

Digitalisering zet onverminderd door, ook in de werkplaats. Steeds meer bedrijven kiezen voor papierloos werken en voeren dit voor alle monteurs door in hun werkwijze. Inmiddels werkt ruim 50% van alle bedrijven met drie of meer monteurs digitaal.

Dit gebeurt bijvoorbeeld door alle registratie direct vanuit de werkplaats in de computer in te voeren, in combinatie met uren klokken en barcode scanning voor de onderdelen is dat voor werkplaatsmonteurs een prima methode.

Ondertussen wint ook de registratiemethode met de Werkbon App steeds meer terrein. Deze mobiele oplossing is met name in trek door de betere registratie van uren en onderdelen. Ook biedt de Werkbon App voordelen in het opvragen van informatie, bijvoorbeeld de reparatiehistorie van de machine, foto’s en/of andere documenten. De Werkbon App is ook direct gekoppeld met de planning, zodat de werkplaatschef actueel overzicht heeft en efficiënt kan aansturen.

Op de dag van de Werkplaatschef 2022 heeft Bever een presentatie gegeven hoe op een moderne manier het serviceproces volledig digitaal kan worden ondersteund. En onlangs hebben we in onze trainingsruimte in Dodewaard weer een aantal goedbezochte informatie-sessies gegeven over het gebruik van de Werkbon App en de werkwijze bij een digitaal serviceproces.

Tijdens deze leerzame sessies zijn veel aspecten aan de orde gekomen waaronder: voorbereiding, implementatie, apparaat keuze en planning. De aanwezigen hebben zelf kunnen oefenen met de Werkbon App en konden al hun praktische vragen stellen aan een ervaren werkplaats chef / bedrijfsleider die hier al jaren mee werkt.

Bent u ook geïnteresseerd in deze digitale service oplossing voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met één van onze vertegenwoordigers voor advies in uw situatie.

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact