Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Welkom bij Bever op AgroTechniek Holland 2016

×
Ga terug naar het overzicht

Welkom bij Bever op AgroTechniek Holland 2016

AgroTechniek Holland 2016 is van 7 tot en met 10 september vier dagen lang dé vakbeurs voor heel agrarisch Nederland. Het ATH-concept blijft uniek omdat het een beurs is ván en vóór alle leden van brancheorganisatie Fedecom, Dit jaar zijn ruim 3.000 nieuwe trekkers, werktuigen en oogstmachines van maar liefst 500 merken aanwezig. Nieuw is het Zo-Goed-Als-Nieuw paviljoen ook voor jong gebruikt materieel van dealers!

Een special Smart Farming paviljoen laat bezoekers de nieuwste GPS- en sensortechniek zien en hoe dit geïntegreerd kan worden in de bedrijfsvoering. Verder is er op de ATH 2016 een aardappelarena, waarvoor onder andere Aviko en McCain hun telers uitnodigen en waar veel aardappeltechniek merken aanwezig zijn. Het perceel bieten zal weer gerooid worden door de welbekende deelnemende fabrikanten van bietenrooiers en deze beurseditie is ook de RDW aanwezig om aandacht te vragen voor het gebruik van kentekenplaten voor agroverkeer dat binnenkort verplicht wordt.

Bever Automatisering op Veld C, stand 4.11

Bever, als lid van de branchevereniging Fedecom, is in 1990 opgericht en inmiddels dus ruim 25 jaar actief in de agrotechniek- en machinewereld. Circa 550 bedrijven maken gebruik van onze software, ondersteund door ons professionele en enthousiaste team van vakmensen, die vaak van huis uit weten waar het in de mechanisatie om draait.  Bever voelt zich op en top thuis tussen de techniek en staat daarom ook dit jaar op deze grote beurs met een eigen stand op het buitenterrein Veld C, stand 4.11.  Klik hier voor het bekijken van de beursplattegrond.

Ervaar zelf de nieuwste PowerAll en OverAll App software

Bever verwelkomt u graag op onze stand om gezellig bij te praten en u als vanouds te laten genieten van de gebruikelijke Bever gastvrijheid.

Dit jaar hebben we een “experience-center” gemaakt met een viertal stations, zodat u zelf praktisch kunt ervaren hoe PowerAll en de OverAll Werkbon App samenwerken,.

Ervaar zelf het vernieuwende digitale serviceproces:

  • Station 1: Registreren servicemelding en werkorder maken
  • Station 2: Plannen met het volledig vernieuwde digitale planbord
  • Station 3: De monteur aan de slag met Werkbon App op de tablet
  • Station 4: Het verfrissende nieuwe uiterlijk van PowerAll Versie 2.0

Daarnaast kunt u terecht voor vragen over:

  • PowerAll versie 2.0
  • Project Bedrijfsvergelijking  Fedecom
  • Webshop en webportal technologie en integraties

Overstap interessant voor elk agrotechniek bedrijf

Werkt u met andere software? Kom toch eens langs! Voor alle bedrijven in de agrotechniek sector, dealers – importeurs – constructeurs is onze software buitengewoon interessant. Niet voor niets is de PowerAll software het meest gebruikte branche software, ruim 400 collega bedrijven kozen deze software. Bever heeft haalbare en betaalbare oplossingen, die met u mee kan groeien naar de toekomst.

Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor het vervangen van bestaande LMB-software of andere algemene software (Exact, Accountview, Unit-4, Navision, enz.) zonder verlies van historische gegevens. Kies voor lange termijn continuïteit, kies voor Bever!

Meer informatie over de beurswww.agrotechniekholland.nl

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact