Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Terugblik Open dagen

×
Ga terug naar het overzicht

Terugblik Open dagen

De Bever Open dagen 2022 zijn zeer succesvol verlopen! 

Bijna 500 bezoekers hebben op deze stralende dagen Bever Automatisering bezocht en hebben bij 14 workshops kennis gemaakt met nieuwe en bestaande functionaliteit in Powerall. In deze mail willen we u een impressie geven van de Open dagen. De komende tijd zullen we regelmatig van ons laten horen om ook degenen die niet op de Open dagen geweest zijn op de hoogte te brengen van alle vernieuwingen.

Als belangrijkste vernieuwing is hebben we Powerall een nieuwe naam gegeven: Powerall Connect. Want we blijven investeren in connectie. Met u én met uw leveranciers. Samen met de nieuwe naam is er ook een nieuw jasje aan Powerall Connect gegeven. Hierover praten we u bij in de mailing van volgende week.

Terugblik Open Dagen

Bever automatisering terugblik open dagen

Powerall Connect

Powerall Connect is de nieuwe naam voor Powerall. Connect staat synoniem voor een optimale integratie met online systemen van leveranciers en vele digitale hulpmiddelen. Hulpmiddelen die u als gebruiker werk uit handen nemen en taken optimaal automatiseren.

In de komende week wordt Powerall Connect uitgebracht als béta versie. De normale release procedure wordt wat versneld en rond 19 oktober is de stable versie beschikbaar voor alle Powerall gebruikers. Powerall Connect heeft ook een nieuw uiterlijk gekregen. Met de nieuwe kleuren en de nieuwe opzet van het hoofdmenu hebben we Powerall Connect weer een fris uiterlijk gegeven. In de nieuwe opzet van het menu is het mogelijk om een eigen favorieten menu in te stellen zodat de functies die u vaak gebruikt snel en overzichtelijk beschikbaar zijn.

Terugblik Bever Open Dagen 2022
Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact