Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Recente levering! M&B van Burgsteden

×
Ga terug naar het overzicht

Een goede relatie, gunnig, vertrouwen en kwaliteit: ingrediënten voor een jarenlange prettige samenwerking.

Bij M&B van Burgsteden, dé Kubota-dealer van midden-Nederland, pro-dealer van Husqvarna en importeur van Ostler shovels gevestigd in Achterveld, vind je alles voor jouw tuin, park en boerderij. Een compleet aanbod voor particulier en professional, dat is waar M&B van Burgsteden voor staat. En dan gaat het niet alleen over de juiste spullen, maar ook over het beste advies, vakkundig onderhoud en supergoede service. Soms een tikkeltje eigenwijs, maar altijd eerlijk en alleen gericht op het allerbeste. 

De prettige samenwerking tussen M&B van Burgsteden en Bever nadert het 25-jarige jubileum waarin gunning, vertrouwen, kwaliteit en een goede relatie altijd centraal hebben gestaan. De Powerall software, krachtige ICT-oplossingen en het juiste advies hebben hieraan bijgedragen, waardoor M&B van Burgsteden kan focussen op waar zij energie van krijgen. 

Vorig jaar bevond de server van M&B van Burgsteden zich na ruim 7 trouwe dienstjaren in een verouderde staat. Bovendien naderde de ondersteuning voor Microsoft Windows Server 2012 zijn einde, waardoor vervanging noodzakelijk was. 

Het gebruik van een verouderde server vergroot het risico op technische problemen. Daarnaast vergroot een besturingssysteem, waarvan de ondersteuning door Microsoft is beëindigd, het risico op cyberaanvallen. Kwetsbaarheden in verouderde besturingssystemen kunnen door kwaadwillende hackers worden misbruikt. 

Het tijdig vervangen van de verouderde server is essentieel om de veiligheid en continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen. Door te investeren in een moderne technologie minimaliseert M&B van Burgsteden de risico’s en versterkt het de bescherming tegen cyberdreigingen. 

Elke situatie is uniek en vraagt naast een technische inventarisatie ook om een unieke aanpak. Bever heeft het advies gegeven om een lokale hoofdcomputer voor Powerall in te zetten in combinatie met clouddiensten in plaatst van een nieuwe server. Voor M&B van Burgsteden gaf dat het gevoel ‘terug uit te boeren’, maar het tegendeel is bewezen. Juist door de combinatie van deze oplossingen werkt alles naar behoren en dat geeft rust.

Twijfel niet langer en leg je ICT beheer bij Bever neer. De branchegerichte totaaloplossingen van Bever zorgen voor rust, waardoor jij jezelf kunt focussen op dat waar jij goed in bent en je geen zorgen hoeft te maken over veiligheid van je gegevens en de stabiliteit van je systemen.

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact