Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Nieuwe kantoor BEVER Automatisering officieel geopend

×
Ga terug naar het overzicht

Nieuwe kantoor BEVER Automatisering officieel geopend

Op 29 oktober 2015 is het nieuwe BEVER kantoor officieel geopend.  Toen om 16.00 uur de grote overhead deur langzaam omhoog schoof werd een in de grote hal gebouwde volledig nagebouwde oude smederij zichtbaar.  Een oude Fendt Dieselros trekker, bestuurd door oprichter Johan Boeder, samen met zijn kleinzoon Justin Boeder reed vandaar naar de voordeur, dit om de overbrugging tussen verleden en heden te symboliseren.  Hierna kregen de directieleden Stephan Boeder en Gijsbert Flier de sleutel overhandigd  en openden zij  het kantoor.

Nieuwe kantoor BEVER Automatisering is officieel geopend

Prachtige trainingsruimte

De genodigden werden daarna in de prachtig ingerichte trainingszaal ontvangen en toegesproken. Op de wanden van de zaal is met metershoge muurschilderingen een tijdslijn aangebracht van de ontwikkeling in de (agro-)techniek tussen circa 1865 en 2015. 

Directeur Stephan Boeder heette ieder welkom en memoreerde oprichting en historie.  Namens de klanten hield Dick Klok (van het gelijknamige bedrijf in Heenvliet) een toespraak waarin hij iets vertelde van zijn ervaringen met BEVER sinds zijn eerste kennismaking.

Operationeel directeur Gijsbert Flier bedankte de bouwers, collega’s voor alle inspanningen tijdens de verbouwing, die plaats vond onder leiding van Bouwbedrijf Sander Polman uit Dodewaard. 

Nieuwe kantoor BEVER Automatisering officieel geopend een prachtig aandenken

De directie ontving van het personeel een prachtig aandenken

25-jarig jubileum

In de diverse toespraken werd tevens aandacht besteed aan het 25 jarig jubileum, tevens jubileum voor de oprichter Johan Boeder, die in oktober 1990 het bedrijf gestart heeft. Uit de diverse toespraken bleek duidelijk hoe al 25 jaar sprake is van creatieve continuïteit door telkens met innovaties te komen en de taal van de klant te spreken en te kunnen  vertalen.  Dit heeft  BEVER Automatisering B.V. laten uitgroeien tot een actief team van 30 mensen onder leiding van Stephan Boeder en Gijsbert Flier. In die 25 jaar zijn we dé markt leidende speler geworden in de automatisering van (agro)mechanisatiebedrijven, heftruckdealers, bouwmachinedealers en andere bedrijven in de voertuigtechniek.  Aan de andere kant is, zo kon worden opgemaakt uit de woorden van de diverse sprekers het “BEVER-gevoel” van belang: niet alleen zakelijk bezig zijn, maar ook als team onderling “samen op een goede manier ons brood verdienen”, zoals Stephan Boeder dit toelichtte.

Nieuwe kantoor BEVER Automatisering officieel geopend met Hans van der Zande
SONY DSC

(Henk van de Zande overhandigt namens personeel een cadeau aan oprichter Johan Boeder).

Open Huis Dagen

De directie van BEVER wil deze beide bijzondere gebeurtenissen met u vieren tijdens twee Open Huis Dagen. Graag ontvangen we u als gast om te midden van ons hele BEVER-team onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de laatste ICT producten. Diverse toeleveranciers uit de branche zijn aanwezig met ICT oplossingen. Klik hier voor meer informatie

Vrijdag 30 oktober tussen 15.00-21.00 uur en  zaterdag 31 oktober tussen 10.00-15.00 uur kunt u ons bezoeken in ons nieuwe pand aan Bonegraafseweg 14 – 6669 MH Dodewaard.

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact