Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Nieuwe functies in Powerall Connect

×
Ga terug naar het overzicht

Nieuwe functies in Powerall Connect

Een stap vooruit in digitalisering!

Over enkele weken verschijnt Powerall Connect 3.0. Deze versie krijgt behalve een nieuw uiterlijk ook een aantal nieuwe functies. In dit bericht willen we u met deze functies kennis laten maken.

Nieuwe functies in Powerall connect scanner

OCI-koppeling

Eén van de plaatsen waar dubbel invoerwerk nog veel voorkomt, is tussen de webshop van de leverancier en de werkorder. Powerall Connect 3.0 biedt daar een oplossing voor. Vanuit de werkorder kunt u de webshop van de leverancier openen. Alle artikelen die u in de winkelwagen legt worden automatisch op de werkorder gezet. Daarbij worden uiteraard gelijk de onbekende artikelen aangemaakt en worden alle artikelen voorzien van de actuele prijs.  

Nieuwe functies in Powerall Connect

Betaallink

Verkoopfacturen kunnen vanaf Powerall Connect 3.0 worden voorzien van een Betaallink. Uw klanten kunnen doormiddel van het scannen van de QR-code óf door het klikken op de betaallink, direct uw factuur betalen via hun eigen vertrouwde betaalomgeving. In Powerall Connect 3.0 kunt u zich kosteloos aanmelden bij het MultiSafepay platform. Let wel op: Voor iedere betaling wordt er door MultiSafepay een bedrag in rekening gebracht als fee voor het gebruik van hun betaalplatform. Daar staat natuurlijk tegenover dat uw klanten de verkoopfacturen makkelijker kunnen betalen. 

nieuwe functies in powerall connect digitale pakbon inlezen

Digitale pakbon inlezen

Bij het ontvangen van goederen moet u twee dingen controleren. Ten eerste of de binnengekomen goederen overeenstemmen met de goederen die besteld zijn via de inkooporder. Als dat het geval is dan moet er ook nog gecontroleerd worden of de binnengekomen goederen overeenkomen met de aantallen die de leverancier op de pakbon aangeeft. Om deze laatste controle makkelijker te maken heeft Powerall Connect voor leverancier Kramp de mogelijkheid om de pakbon digitaal in te lezen. Zo hoeft de pakbon, die via de e-mail verzonden wordt, niet meer uitgeprint te worden. En is in het goederenontvangst scherm direct duidelijk welke artikelen niet matchen met de opgave van de leverancier.  

nieuwe functies in powerall connect scan & herken

Scan & herken

Inkoopfacturen worden automatisch herkend met Powerall Connect Scan en Herken. Vanuit uw mailprogramma of document scanner, kunt u inkoopfacturen mailen aan een speciaal aan u toegekend mailadres. Mocht u onderweg zijn en bonnetjes betalen, dan kunt u deze bonnetjes met uw telefoon fotograferen en mailen aan de Bever Scan en Herken functie. Binnen 8 seconden wordt de inkoopfactuur of het bonnetje herkend en kan deze worden opgehaald in het programma e-factuur inkomend. Met deze functie bespaart u uzelf dubbel werk. De gegevens van de inkoopfactuur hoeven niet meer overgetypt te worden.  

Voor het instellen van bovenstaande functies kunt u gebruik maken van de help functie (F1-toets) in Powerall Connect.  

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact