Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Vista

×
Ga terug naar het overzicht

Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows Vista

Na 10 jaar Windows Vista stopt Microsoft op 11 april 2017 met het onderhoud. Heel concreet betekent dit dat er geen beveiligingsupdates meer gemaakt worden voor dit besturingssysteem. Dat heeft gevolgen voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens en de veiligheid van uw documenten. Ook worden er geen nieuwe drivers meer gemaakt voor randapparatuur zoals printers, scanners en camera’s. 

Ruim 10 jaar geleden verscheen de eerste Windows Vista versie. Inmiddels is de vraag naar beveiliging zo toegenomen dat het tijd wordt Windows Vista te vervangen. In de afgelopen jaren is het gebruik van de computer flink veranderd. Onderzoek wijst uit dat op een gemiddelde computer een groot deel van de tijd via internet gewerkt wordt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruik van Office 365, het regelen van bankzaken via internetbankieren of het invullen van de belastingaangifte. 10 jaar geleden moesten hiervoor lokale programma’s geïnstalleerd worden. Tegenwoordig moet hiervoor een website gebruikt worden. Al de gegevens die hiervoor heen en weer gestuurd worden moeten ook beveiligd worden. Een groot deel van die beveiliging wordt verzorgt of gecoördineerd door het besturingssysteem. Eventueel aangevuld met een firewall, anti-virus of een anti-spyware programma.

Het is dus van groot belang dat er een besturingssysteem gebruikt wordt dat regelmatig onderhouden wordt. Heeft u nog Windows Vista PC’s? Neem contact op met Bever Automatisering voor een veilige en snelle PC op uw werkplek.

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact