Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Koppeling Powerall met VA-keur

×
Ga terug naar het overzicht

Koppeling Powerall met VA-keur

VA-keuringsbedrijven kunnen nu vanuit PowerAll de klantgegevens en machinegegevens doorkoppelen naar VA-keur. In plaats van het dubbel registreren van deze gegevens kan nu met één registratie worden volstaan en dát bespaart tijd!

VA-keur is het keurmerk voor veiligheidskeuringen, waarbij VA staat voor ‘Veiligheid Arbeidsmiddelen’. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin & park-, intern transport- en industriesector. Bedrijven die aangesloten zijn bij de branchevereniging Fedecom kunnen zich certificeren als keuringsstation voor VA-keur. Inmiddels zijn er al meer dan één miljoen arbeidsmiddelen gekeurd door VA-keur.

Bever biedt met de PowerAll software uitgebreide mogelijkheden voor klant- en machinebeheer. Veel onderhouds- en keuringsbedrijven maken al gebruik van PowerAll onder andere voor het werkorderbeheer, de reparatiehistorie per machine en de facturering.

Met de koppelingsmodule in PowerAll kunnen de klantgegevens en de machinegegevens doorgestuurd worden naar VA-keur. De keurmeester hoeft deze gegevens niet nogmaals aan te maken op het online VA-keur platform en kan gelijk starten met het uitvoeren van de keuringen. Vervolgens wordt de nieuwe keuringsdatum bijgewerkt in PowerAll op de machinekaart. Hier staan ook het stickernummer en de formuliercode vermeld. Tevens kan vanuit PowerAll met een druk op de knop het actuele keuringsrapport (pdf) van een machine worden opgevraagd.

Bij de VA-keuringsbedrijven die willen gaan werken met deze koppeling, moeten de machine- en klantgegevens uit PowerAll en VA-keur eenmalig op elkaar afgestemd worden alvorens te kunnen starten. Bever kan hierbij de gewenste ondersteuning bieden.

Bent u ook geïnteresseerd in deze koppeling of in de mogelijkheden van de PowerAll software? Neemt u dan contact op met onze verkoopadviseurs, via verkoop@beversoftware.nl

Koppeling Powerall met VA-keur logos
Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact