Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Het nieuwe Powerall

×
Ga terug naar het overzicht

Het nieuwe Powerall

Powerall krijgt een nieuw gezicht: Powerall Connect!

In een eerder bericht hebben we u een impressie gegeven van de Bever Open dagen. Nu geven we u een kijkje achter de schermen van het nieuwe Powerall Connect.

Powerall Connect in ontwikkeling

PowerAll Connect is de nieuwe naam voor het vertrouwde Powerall. De belangrijkste vernieuwing die Powerall bij de volgende update ondergaat, is dat het vertrouwde Powerall Connect behalve die nieuwe naam een nieuw, fris uiterlijk krijgt. Want we blijven samen met u Powerall Connect ontwikkelen.

Om Powerall Connect te blijven ontwikkelen, is er niet alleen gekeken naar de hedendaagse vraag naar software. Er is ook veel aandacht besteed aan het verbeteren van het gebruiksgemak. Dit is vertaald naar functies in het programma die logisch te bedienen zijn. Dat informatie uit het systeem op een geordende en gebruiksvriendelijke manier getoond wordt.

Met gebruiksvriendelijk bedoelen wij dat u met Powerall Connect intuïtief taken kunt uitvoeren en efficiënt informatie kunt raadplegen. Eenvoud, duidelijkheid en consistentie waren daarvoor belangrijke begrippen en die zijn ook weer door vertaald in de vormgeving. In Powerall Connect is er namelijk gebruik gemaakt van een nieuwe huisstijl: nieuwe kleuren, iconen en een nieuw toegevoegd menu. Alles om u nog prettiger te laten werken.

Het nieuwe menu in Powerall Connect is in samenspraak met Powerall gebruikers ontwikkeld. Zoals u gewend bent wordt er door het kiezen van een menu-item een programma uitgevoerd. Het is nieuw dat de menu items gegroepeerd zijn rond de verschillende processen in Powerall Connect. Denk bijvoorbeeld aan Financieel, Verkoop, Service of Artikelen.

Omdat er in de praktijk van het dagelijkse Powerall-gebruik maar een beperkt aantal programma’s gebruikt worden, is er ook een Favorieten menu toegevoegd. Hier plaatst u de programma’s die u het meest gebruikt. Direct bij het opstarten van Powerall Connect wordt dan het Favorieten menu getoond en kiest u met één muisklik het juiste programma. Welke programma’s er in het Favorieten menu komen te staan bepaalt u zelf door in het normale menu met de rechtermuisknop op een menu item te klikken en dan voor “voeg toe aan Favorieten” te kiezen.

nieuwe functies in powerall connect

In de komende weken..

zullen we u regelmatig via e-mail op de hoogte houden van alle nieuwe functies in Powerall. Zo bieden we u digitale Open dagen en kunt u optimaal gebruik blijven maken van uw Powerall Connect software!

Het nieuwe powerall connect in cijfers
Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact