Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Directe koppeling Bever met Werktuigen

×
Ga terug naar het overzicht

Directe koppeling Bever met Werktuigen

Gebruikers van PowerAll software hebben nu de mogelijkheid om hun voorraad van nieuwe- en gebruikte machines aan te bieden op Werktuigen.nl, de online marktplaats voor machines en gereedschappen. 

Werktuigen.nl

Werktuigen.nl is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de grootste online marktplaatsen voor machines en gereedschappen binnen de Benelux. Het bedrijf is groot geworden door klein te blijven.

Jaap Nell, eigenaar van Werktuigen: ”We zijn zeer content met de samenwerking met Bever. Er is veel geïnvesteerd in een juiste koppeling tussen Werktuigen.nl en de Bever software. We hebben intensieve testen gedaan en zijn blij dat het nu vlekkeloos werkt.  Ik hoop dat we onze klanten hiermee een dienst bewijzen”. Ook geeft Jaap aan dat ze afgelopen week weer een mijlpaal bereikt hebben voor Werktuigen.nl, namelijk 7.600 bezoekers op één dag.

Stephan Boeder zegt het volgende over Werktuigen.nl: ”Bever wil graag optimale dienstverlening voor de klant. De prettige samenwerking en de meerwaarde van Werktuigen.nl voor onze klanten was voor ons de reden dat we hierin geïnvesteerd hebben.”

Bever Automatisering

Bever levert branche-specifieke software en volgens hen is specialisatie de sleutel. De PowerAll software onderscheidt zich door uitgebreide functionaliteit, doelmatigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De koppeling met Werktuigen.nl is volledig geïntegreerd in de software. U kunt zelf eenvoudig aangeven welke machines online geadverteerd moeten worden en welke niet. Naast vele succesvolle integraties met leveranciers biedt Bever ook oplossingen voor barcodering en digitaal werken met Apps voor verkoper en monteur.

Meer dan 500 (kleine en grote) bedrijven maken dagelijks gebruik van de software van Bever.

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact