Veelgestelde vragen Bever Automatisering

Bever Automatisering koppelt met BartsParts

×
Ga terug naar het overzicht

Bever Automatisering koppelt met BartsParts

BartsParts B.V. en Bever Automatisering B.V. bundelen hun krachten. De voorraad van de PowerAll gebruikers is nu gekoppeld aan het internationale verkoop platform  van BartsParts. Dankzij een extra functionaliteit in de PowerAll software kunnen klanten van Bever makkelijk en snel hun incourante voorraad mondiaal verkopen.

Met de visie om klanten te helpen met het verkopen van incourante onderdelen, hebben Bever en BartsParts de krachten gebundeld door een koppeling tussen de ERP software van Bever en het BartsParts platform. Beide bedrijven hebben ondervonden dat ongeveer 30% van de onderdelen die op voorraad zijn bij een dealer als minder courant beschouwd kunnen worden. Dit betekent extra kosten, tijd en ruimte zonder dat dit de dealer wat oplevert. Tot nu toe was er geen goede en structurele oplossing voor dit groeiende probleem, want de juiste markten zijn onbereikbaar en er is een gebrek aan tijd en de juiste tools.

BartsParts biedt dé oplossing voor elke dealer om zonder extra kosten, tijd en moeite hun voorraad aan klanten in de gehele wereld onderdelen te verkopen

Bever biedt met PowerAll al uitgebreide mogelijkheden voor voorraadbeheer dat nu ook nog eens direct in contact staat met het BartsParts onderdelenplatform. Op deze manier kan de dealer de voorraad eenvoudig uploaden en wordt het daarna automatisch gesynchroniseerd met het virtuele online magazijn dat inmiddels al in vijf verschillende talen wordt aangeboden.

Nick van Gilst, Hoofd ICT bij BartsParts, beschrijft de twee belangrijkste eigenschappen van de recent ontwikkelde oplossing:

  1. Live upload van de dealer voorraad naar het BartsParts platform. Dit maakt het aanbieden van onderdelen makkelijk en verbetert de nauwkeurigheid van de voorraad die aan klanten van BartsParts wordt geboden;
  2. Direct inzicht in het internationale aanbod van BartsParts vanuit de PowerAll interface. Dit maakt het PowerAll gebruikers makkelijk om ontbrekende onderdelen via BartsParts te bestellen.
PowerAll info dagen april 2018 lunch samen met Stephan Boeder en Arno Verkleij

Stephan Boeder (Bever Automatisering) en Arno Verkleij (BartsParts)

Ga terug naar het overzicht

Klantervaringen

Review sterren

Bever heeft een goed gevulde gereedschapskar

Rick Terpstra – Van der Werf Mechanisatie

Review sterren

Powerall past bij onze branche. Je ziet dat machines en reparatie historie centraal staan.

Frank van Deursen – Inpieq

Review sterren

Door het gebruik van de Powerall Werkbon App weet ik dagelijks precies wat er onder de streep overblijft.

Erik Jansen – Siderius Heftrucks

Review sterren

Door Powerall hebben we een vlottere verwerking van de bonnen en houden we direct overzicht voor de klant en onszelf

Dick Ranter – Ranter Techniek

Ruim 30 jaar ervaring

Kennis van uw branche

Ervaren consultants

Persoonlijk contact