Over ons

Stabiele partner

Bever Automatisering B.V. is een volledig zelfstandig bedrijf dat vanaf de start in 1990 elk jaar winstgevend afsloot. Een bewezen en stabiele partner voor u, gericht tevreden klanten. Door de focus van Bever op bedrijven die zich bezig houden met verkoop en reparatie van producten in de machinetechniek biedt Bever meerwaarde door specifieke branchekennis en desgewenst advies over bedrijfsvoering. U kunt bij ons terecht voor advies, voorstudie, standaard software, maatwerk software, apparatuur, netwerken en barcode-oplossingen. Wanneer u reeds over apparatuur beschikt is dat geen enkel probleem.

Huisvesting

De klantsupport van Bever is gevestigd in een modern bedrijfspand in Dodewaard. In een ruim voorkantoor zijn directie, helpdesk en klant-support/service, verkoop en administratie ondergebracht.  In de achterliggende hal zijn magazijn, grote hardware-service ruimte ondergebracht, aangevuld met een trainings- en productdemonstratiecentrum. In een nieuw, zelfstandig gebouw op dezelfde locatie zijn de software ontwikkelaars gevestigd. 

 

CONTACT

Bent u nieuwsgierig naar de Bever automatiseringsoplossingen voor uw bedrijf? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

CONTACTFORMULIER

CONTACTGEGEVENS

Bever Automatisering B.V.
Bonegraafseweg 14
6669 MH Dodewaard

info@beversoftware.nl
Algemeen: +31 (0) 488 48 38 38
Helplijn: +31 (0) 488 48 27 47